Digi-Perukka hanke saanut rahoituksen

DigiPerukka

Hankkeen kuvaus

TOTEUTTAJA: Timoniemen Metsästäjät ry
KOHDERYHMÄT: Timoniemen Metsästäjien ja Timoniemen kyläyhdistyksen jäsenet

TARVE: Timoniemen Metsästäjiltä puuttuu kokouksiin, koulutuksiin, nettisisällön katseluun, viihdekäyttöön ja ideoiden kokeiluun soveltuvat digilaitteet.
TAVOITE: Luodaan Timoniemen metsästäjille ja Timoniemen kyläyhdistyksen jäsenille mahdollisuus pysyä mukana digimaailman kehityksessä ja ideoimaan uusia toimintamahdollisuuksia.
MITÄ TEHDÄÄN: Hankitaan nykyaikaiset digilaitteistot. Lisäksi metsästysseura saa lahjoituksena metsästyssimulaattorin.
MIKSI: Metsästysseuralla on aktiivista toimintaa ja yhteistyösopimus kyläyhdistyksen kanssa toimintojen kehittämisestä. Metsästäjillä ja kyläläisillä on tarvetta ja halua digitaitojen kehittämisen ja tämä hanke tarjoaa siihen taloudellisen mahdollisuuden.

Hankittavat digilaitteet

  • Kotiteatteri sisältäen mm. Full HD projektorin, videokankaan (halkaisijan n. 3,5m) ja äänilaitteet
  • Mediatietokone lisälaitteineen
  • 55″ 4K Televisio lisälaitteineen
  • Modeemi/retitin ja ulkoantennit nettiyhteyttä varten

Kustannukset

Kokonaiskustannukset ovat noin 3900€ ja tukea on myönnetty 75% Elävä Kainuu Leader ry:n Potkua pienhankinnoilla teemahankkeen avulla.

Haasteita hankkeessa

Hankkeena tämä on pieni ja itse hakemus oli 3 sivua ja lisäksi tuli tarkka kustannuslaskenta ja 6 muuta liitettä mutta kyllä siitä selvittiin. Tämän jälkeen tulee vielä hankkeen seuranta seuraavat 5 vuotta.
Laitteiston sijoittamisessa tuli pieni hidaste, kun selvisi että kylätoimintatalolla ei saa järjestää metsästykseen liittyvää koulutusta/toimintaa eikä sinne saa tuoda omia laitteita, joten laitteita käytetään Repoketussa.

Toukokuussa laitteet ovat toiminnassa.

0 kommenttia

27.3.2021